fbpx
  • 055/55.10.98
  • info@gauvan.be

Dit najaar 100 euro cashback op je screen of rolluik op zonne-energie + 10% korting bij aankoop vanaf 2 stuks*

In 2022 zet Wilms zijn schouders onder het kijkcijferkanon van het najaar: Extreme Makeover Vlaanderen op play4. Niemand minder dan James Cooke gaat acht weken lang het leven veranderen van gezinnen die een zware tegenslag hebben gekend. Niet voor niets ‘s werelds grootste, meest spraakmakende en life changing verbouwprogramma.

Goed nieuws ook voor jou als Wilms en Gauvan klant

We ondersteunen onze deelname aan het programma met een grote najaarsactie in samenwerking met onze leverancier Somfy.

Wat houdt de actie in?

Wilms betaalt aan jou als eindklant rechtstreeks een cashback van 100 euro per geplaatst Wilms product (screen of rolluik) dat uitgerust is met een motor uit het Somfy Solar gamma op zonne-energie.

Bovendien krijg je van Gauvan Ramen en Deuren een extra 10% korting op de producten bij aankoop vanaf 2 stuks!

Wat zijn de troeven van het Somfy Solar gamma?

  • Energiebesparend en duurzaam
  • Plaatsing zonder kap- en breekwerk
  • 7 jaar garantie op batterij en zonnecel

Hoe werkt de actie?

Heel eenvoudig: vul het formulier in onderaan de pagina met je gegevens, een kopie van de factuur of ondertekende bestelbon en eventueel een foto van het geplaatste product op zonne-energie.. Onze schaduwmeesters controleren of je aanvraag volledig is en voldoet aan de actievoorwaarden. Is alles in orde, dan wordt jouw aanvraag overgemaakt aan onze financiële dienst met de vraag om de cashback te storten op je rekening.

Reken ongeveer op een maand vanaf je aanvraag alvorens het geld op je rekening staat. Heb je dan niets van ons gehoord of geen storting ontvangen? Neem contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren naar de status van je aanvraag.

Veel plezier met je Wilms product op zonne-energie!
Team Wilms

Wat zijn de actievoorwaarden?

  1. Bij aankoop van een Wilms product (screen of rolluik) uitgerust met zonnecel en batterij uit het Somfy Solar gamma, ontvang je dit najaar een cashback ter waarde van 100 euro per gekocht product, zoals hiervoor vermeld.
  2. De actie is geldig voor elke aankoop bij een Wilms-verdeler in België of Nederland in de periode van 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2022. De getekende en gedateerde bestelbon geldt als bewijs.
  3. Deze actie is een organisatie van Wilms nv, Molsebaan 20 in 2450 Meerhout. Voor vragen over deze actie kan je terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  4. Additionele korting vanaf 2 stuks enkel geldig op de producten, niet op de plaatsing.
 

Contacteer ons vandaag nog!